ONTDEK HET GEHEIM VAN 5 JONGE MOEDERS HOE ZIJ HUN DROMEN WAAR HEBBEN GEMAAKT

Dreaming moms

5 open verhalen van andere jonge moeders over hun hoogte en diepte punten

De eerste weken dat ik wist dat ik zwanger was waren echt een rollercoaster van emotisch waarin ik niet meer na kon denken. Het enige wat er door mijn hoofd ging was; hoe ga ik dit doen?

Anne Alles

Wil jij ook...

Jouw dromen en doel waar maken? 

 

De leukste moeder voor je kind zijn?

De beste versie van jezelf worden?

Jouw kinderen trots maken?!

OVER ANNE

Anne Alles is de bedenker achter het concept Dreaming Moms. Als 14 jarige puber raakte ze zelf onverwachts zwanger. Na lang wikken en wegen besloot ze om het te houden en werd ze op haar 15e moeder van een dochter. Even was ze gestopt met dromen, maar als snel werd het haar droom om haar opleidingen af te maken en haar dochter trots te maken. Mede met de hulp van haar familie, school en Siriz heeft ze haar VMBO T zonder vertraging af kunnen maken en studeerde ze door. 3 jaar later rondde ze ook haar MBO 4 marketing en communicatie af. Tijdens haar studie ontstond de droom om andere jonge moeders te inspireren. Ze schreef daarom het boek (Alles Over Hoop), gaf veel interviews en sprak ze samen met Siriz door heel Nederland. 

 

Ondertussen is ze 22 jaar en heeft ze haar eigen bedrijf gestart (ook weer een droom die uitgekomen is). Als Virtual Assistant ondersteunt ze nu andere online ondernemers. Veel van haar klanten hebben succesvolle online programma’s (Omzetcoach.nl en Frankdenblankenpt.nl). 

Het idee voor het bedrijf Dreaming Moms ontstond al toen ze net bevallen was. Er waren in haar omgeving en op het internet weinig rolmodellen van jonge moeders die haar inspireerde en waar zij zich aan kon optrekken. Daarom wilde ze een community bouwen voor tienermoeders. Nu ziet ze hoe makkelijk het is om online programma’s te maken pakt ze haar kans om haar volgende droom te verwezenlijken. 

 

‘Een veilige omgeving creëren waarin jonge moeders kunnen leren om de beste versie van zichzelf te worden, zodat zij vanuit hun eigen stabiele basis hun kinderen zullen inspireren en verder kunnen helpen.’ 

Plan na het gesprek geen afspraken of andere werkzaamheden in! Ik baalde dat ik nog een andere afspraak erna had, want ik wilde eigenlijk gelijk gaan beginnen met de aanpassingen van mijn website!

Mandy

Dreaming moms