Gratis skype gesprek "Aan de slag gaan met jouw grootste to-do-punt!"

Jij doet wat je leuk vindt, jouw klanten zijn top, je groeit lekker en eigenlijk zit je gewoon in de flow. Toch zijn er punten die je al een tijdje aan het uitstellen bent. Ik bied jou een skype gesprek aan waarin we jouw grootste to-do-punt bespreken.

 

Jouw punt kan van alles zijn: het maken van een content kalender, op orde brengen van je boekhouding, schrijven van blogs of misschien wil je een dagje alleen maar naar het sauna? Niks is mij te gek!

 

Het uitstelgedrag heeft namelijk allemaal dezelfde oorsprong. Door het stellen van de juiste vragen en het meedenken in de plan van aanpak, kan ik jou op weg helpen.

Misschien hebben de punten niet direct invloed op jouw doel. Toch kan het een blokkade vormen om jouw doel te bereiken. 

Anne Alles

Na het gesprek beloof ik jou dat je;

Precies weet waar en hoe je moet beginnen.

Weet wat de vervolgstappen zijn! 

Hoe je dit in het vervolg kan voorkomen.

Je zin hebt om aan de slag te gaan met jouw to-do-punt!

Ik wilde al weken mijn social media actief op gaan pakken, maar had geen idee waar ik moest beginnen. Door ons gesprek ben ik weer verder geholpen en weet ik nu precies wat de vervolgstappen zijn.

Femke

Wat een gesprek van een half uurtje wel niet kan doen! Door Anne kon ik mij ertoe zetten om aan de slag te gaan om mijn administratie weer op orde te brengen.

Liesbeth

OVER ANNE

Al van jongs af aan maak ik to-do-lijstjes om overzicht te bewaren. Toch waren er van die punten die ik er structureel niet op zette of hij stond er wel, maar ik negeerde hem gewoon. Vaak stelde ik dingen zo lang uit dat ik uiteindelijk mopperend aan de slag ging.
 

Het gevolg; voorafgaand was ik gefrustreerd dat ‘het probleem’ zichzelf niet oploste, ondertussen stapelde de werkzaamheden zich op, wanneer ik besloot om aan de slag te gaan overzag ik het niet en als ik dan eenmaal bezig was, duurde het de hele ochtend. Gelukkig voelde ik me ’s middags echt een powerwijf en kon ik de hele wereld aan!

 

Herkenbaar?

 

Ik had al duizenden keren het gevoel van 'ergens als een berg tegen opzien' en besloot dat dit niet ging werken. Voor de spiegel heb ik mezelf daarom heel goed toegesproken en gezegd dat ik mijn uitstelgedrag moest gaan veranderen. Elke keer als iets langer dan drie dagen op mijn to-do-lijst stond, gaf ik mezelf een zet. Het resultaat: ik begon lekkerder in mijn vel te zitten.

Ik merkte dat heel veel ondernemers hiermee worstelen. Je gaat maar door om je doel te bereiken. Ondertussen blijven er dingen liggen, waarvan je weet dat je ermee aan de slag zou moeten, maar het niet lukt om in actie te komen. Ik kwam op het idee dat ik mijn eigen ervaringen in kon zetten om ondernemers verder te helpen.

 

Jij weet zelf heel  goed welk punt je nog op je to-do-lijst hebt staan. Plan een afspraak met me in, dan kan ik je helpen. Ik weet zeker dat je na ons gesprek in actie komt en bergen kunt verzetten ;)

Plan na het gesprek geen afspraken of andere werkzaamheden in! Ik baalde dat ik nog een andere afspraak erna had, want ik wilde eigenlijk gelijk gaan beginnen met de aanpassingen van mijn website!

Mandy